.

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Dit zijn onze mensen:

Assistent-accountant, behulpzaam en sociaal, heeft de ‘American Dream’ ervaren tijdens stage in Washington D.C., keeper, houdt van zijn familie, kijkt graag sport.

Robin Baak

Assistent-accountant, leergierig, houdt van uitdagingen, voetbal, tennis en gezelligheid.

Ruben van den Berg

Assistent-accountant, sociaal, houdt van een grapje, spits in de kelderklasse met een neusje voor de goal. Gek op skiën, uit eten, wijn en formule 1.

Mike Bink

Accountant, mensenmens, generalist, kantoordirecteur, gek op progrock, drummer, leest graag, fan van Rush en Dream Theater, vrijwilligerswerk, wandelen met hond, sport.

Peter de Boer

Accountant, zoekt graag naar de optimale fiscale oplossing, is sociaal, fanatiek en zorgvuldig, houdt van tennis en fitness.

Fred Bouwman

Assistent-accountant, sociaal en leergierig, getrouwd en vader van vier kinderen, houdt van korfbal en luistert graag naar muziek.

Dirk Pieter Brouwer

Registeraccountant, realistische idealist, creatief, vakidioot, bezige bij, pianist, jongerenwerk in kerk en klaverjaskoning.

Lysia van Delft

Estate planner, getrouwd, moeder van drie pubers, stressbestendig en oplossingsgericht, speelt graag hockey en tennis, gaat met vakantie graag naar Spanje of Italië.

Ingeborg Domhoff

Assistent-accountant, sociaal, behulpzaam, houdt van voetbal, reizen en tijd doorbrengen met vrienden.

Arend van Duijn

Systeembeheerder, assistent-accountant, behulpzaam en meedenkend, getrouwd, vader van twee jongens, gek op koken (lekker eten).

Johan Dongelmans

Registeraccountant, lid van de maatschap, betrokken, praktisch, favoriete tante, gek op theater, dansen, varen, Azië én mijn vriend!

Diana Driebergen

Registeraccountant, vader van drie jongvolwassenen, CDA-er in hart en nieren, houdt van Bach én Sting, Chagall én Mondriaan, fietsen en wandelen, analytisch, to the point, creatief, droge humor.

Wim Driebergen

Accountant, getrouwd, drie kids, gek op (bollenstreek)voetbal, stressbestendig, oog voor details.

Johan Duijndam

Medewerker secretariaat, getrouwd en moeder van 2 jongens, sociaal, zorgzaam, houdt van gezelligheid, tennist graag en is tikkeltje fanatiek.

Lettie van Egmond

Loonadministrateur, buitenmens, liefde voor dieren, kamperen, vuurtje stoken, boeken en muziek. Is gek op trektochten met een tentje in de bergen en kookt graag.

Marouska van der Hoorn

Hoofd salarisadministratie/HR adviseur, getrouwd, twee topkinderen, werkt op een leuke afdeling, is gek op sporten (zelf fanatiek squasher) en gaat graag op vakantie.

Piet van Houten

Assistent-accountant, leergierig, spelend in de kelderklasse, voetballiefhebber, tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Johan Houwaart

Fiscaal medewerker, familiemens, trotse moeder van twee zonen, trouw aan manlief en Driebergen, sport níet, betrokken, meedenker, eigenwijs.

Conny van Iterson

Medewerker secretariaat, moeder van 2 pubers, enthousiast en zorgzaam, wandelt graag, houdt van gezelligheid.

Nel van Klaveren

Assistent-accountant, komt uit de 21e eeuw, leiding van jeugdcircus, gek op gamen en spelletjes, drinkt geen koffie of thee, kijkt graag naar sport en heeft droge humor.

Simon Krikke

Medewerker secretariaat, getrouwd, moeder van twee kinderen, stressbestendig, sociaal, zorgzaam, houdt van fietsen, tuinieren en koken, gek op mooi weer en kamperen.

Jolanda van Marwijk

Assistent-accountant, zit elke vrijdag op school, voetbalt in de kelderklasse, luistert graag naar LP’s, raakt met zijn gitaar een gevoelige snaar.

Kees van der Meij

Fiscaal medewerker, enthousiast, leergierig en punctueel, kan erg genieten van buiten zijn in het goede gezelschap van gezin en vrienden.

Annemiek de Mol

Medewerker administraties en omzetbelasting, accuraat en zorgzaam, houdt van gezelligheid met gezin, familie en vrienden, en van wandelen.

Silvia Oudshoorn

HRM adviseur, moeder van 2 prachtige kinderen,
sociaal, praktisch, direct, vaak te vinden in de sportschool of op de tennisbaan,
geniet enorm van reizen.

Mandy Rommers

Medewerkster secretariaat, betrouwbaar, punctueel, houdt van duidelijkheid en kan een goede grap zeker waarderen. Houdt ook van lekker eten, theater én is gek op katten.

Harriët Seegers

Accountant, getrouwd, houdt van zijn vak, familie en lekker eten.

Leendert Stam

Medewerker administraties en omzetbelasting, familiemens, tennist, vrijwilliger bij Naturalis, blijft graag in beweging..

Hans Thijssen

Loonadministrateur, gek op haar gezin, appeltaart en chocola, is vaak vroeg op en actief, houdt van spinnen of de racefiets (buiten) en gezelligheid.

Laura van der Velde

Assistent-accountant, getrouwd, moeder van vier, sportief, houdt van een grapje, korfballer, gek op muziek en gezelligheid.

Janneke Veldhuyzen

Assistent-accountant, actief en enthousiast, badmintonner, organisator, gek op reizen, mango en bordspellen, zoekt altijd naar een nieuwe sportieve uitdaging.

Geert Verhave

Loonadministrateur, moeder van twee puberjongens, sinds 1998 werkzaam bij Driebergen, houdt van gezelligheid, is serieus in het werk maar vindt humor ook belangrijk.

Angela Vogelaar

Martin van der Vijver

Officemanager, getrouwd, houdt van lezen, koken en organiseren, actief in kerk en maatschappij, secuur.

Saskia Westra

In de startblokken

Hoe je het ook wendt of keert, de tijd dat we ons ‘normale’ leven weer oppakken, komt dichterbij. Dan worden ook de steunmaatregelen afgebouwd en gaat (terug)betaling van belastingen van start. Wat betekent dat voor u en uw liquiditeit? Verstandig om dat nu alvast te onderzoeken en erop te anticiperen. We denken graag met u mee!