.

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Dit zijn onze mensen:

Assistent-accountant, behulpzaam en sociaal, heeft de ‘American Dream’ ervaren tijdens stage in Washington D.C., keeper, houdt van zijn familie, kijkt graag sport.

Robin Baak

Accountant, mensenmens, generalist, kantoordirecteur, gek op progrock, drummer, leest graag, fan van Rush en Dream Theater, vrijwilligerswerk, wandelen met hond, sport.

Peter de Boer

Accountant, zoekt graag naar de optimale fiscale oplossing, is sociaal, fanatiek en zorgvuldig, houdt van tennis en fitness.

Fred Bouwman

Registeraccountant, realistische idealist, creatief, vakidioot, bezige bij, pianist, jongerenwerk in kerk en klaverjaskoning.

Lysia van Delft

Systeembeheerder, assistent-accountant, behulpzaam en meedenkend, getrouwd, vader van twee jongens, gek op tuinieren in de moestuin.

Johan Dongelmans

Registeraccountant, lid van de maatschap, betrokken, praktisch, favoriete tante, gek op theater, dansen, varen, Azië én mijn vriend!

Diana Driebergen

Assistent-accountant, student, leergierig, sportief, voetbalt bij Rijnsburgse Boys, tennist en padelt ook graag

Stijn Driebergen

Registeraccountant, vader van drie jongvolwassenen, CDA-er in hart en nieren, houdt van Bach én Sting, Chagall én Mondriaan, fietsen en wandelen, analytisch, to the point, creatief, droge humor.

Wim Driebergen

Accountant, getrouwd, drie kids, gek op (bollenstreek)voetbal, stressbestendig, oog voor details.

Johan Duijndam

Medewerker secretariaat, getrouwd, moeder van 2 jongens, bezig bijtje, altijd buiten te vinden, erg creatief en houdt van gezelligheid.

Jolanda van Duijn

Assistent-accountant, studeert accounting and control in Amsterdam, voetballiefhebber, doet fanatiek aan krachttraining en houdt van Ierse Folk.

Hans van Duijn

Assistant-accountant, student Finance & Control in Haarlem, padelt graag en speelt ook met enige regelmaat bordspellen.

Jesse van der Ende

Loonadministrateur, buitenmens, liefde voor dieren, kamperen, vuurtje stoken, boeken en muziek. Is gek op trektochten met een tentje in de bergen en kookt graag.

Marouska van der Hoorn

Hoofd salarisadministratie/HR adviseur, getrouwd, twee topkinderen, werkt op een leuke afdeling, is gek op sporten (zelf fanatiek squasher) en gaat graag op vakantie.

Piet van Houten

Assistent-accountant, leergierig, spelend in de kelderklasse, voetballiefhebber, tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Johan Houwaart

Administratie medewerker, woont om de hoek, leergierig, voetbalt in de kelderklasse, doet nog een studie in Rotterdam.

Peter Huiberts

Junior fiscalist, doorzetter, luisteren, fervent hardloper en speelt graag een pubquiz.

Robbin Immerzeel

Assistant-accountant, is graag de hort op, vrienden, vakantie, sportschool en hardlopen, baantje, owja en studeert Finance & control

Jord Imthorn

Fiscaal medewerker, familiemens, trotse moeder van twee zonen, trouw aan manlief en Driebergen, sport níet, betrokken, meedenker, eigenwijs.

Conny van Iterson

Medewerker secretariaat, moeder van 2 pubers, enthousiast en zorgzaam, wandelt graag, houdt van gezelligheid.

Nel van Klaveren

Assistant-accountant, studente, behulpzaam, kijkt graag Formule-1, aquarium liefhebber, sport graag en veel; dansen, schaatsen, tennis en fitness.

Manon Koek

Assistent-accountant, komt uit de 21e eeuw, leiding van jeugdcircus, gek op gamen en spelletjes, drinkt geen koffie of thee, kijkt graag naar sport en heeft droge humor.

Simon Krikke

Medewerker administraties en omzetbelasting, getrouwd, houdt van het goede leven. Reizen is een passie, nieuwe culturen, gewoontes, smaken en mensen leren kennen. Vrijwilliger op de dierenweide naast ons appartement.

Ramón van der Laan

Assistent-accountant, zit elke vrijdag op school, voetbalt in de kelderklasse, luistert graag naar LP’s, raakt met zijn gitaar een gevoelige snaar.

Kees van der Meij

Medewerker secretariaat, getrouwd, moeder van twee kinderen, stressbestendig, sociaal, zorgzaam, houdt van fietsen, tuinieren en koken, gek op mooi weer en kamperen.

Jolanda van Marwijk

HR-adviseur met oog voor detail. Is vaak te vinden in de sportschool en buiten in de natuur. Dol op reizen, muziekfestivals en mooie herinneringen maken.

Yolanda van der Niet

Fiscaal jurist met een praktische insteek, houdt van hardlopen, fietsen, reizen en vakanties met zijn gezin.

Michiel Opgenoort

Medewerker administraties en omzetbelasting, accuraat en zorgzaam, houdt van gezelligheid met gezin, familie en vrienden, en van wandelen.

Silvia Oudshoorn

Studeert Science, Business & Innovation in Amsterdam, actief op de korfbal, houdt van spelletjes spelen en gezelligheid met vrienden en familie.

Eline Ravensbergen

Medewerker aangiften, getrouwd, moeder van één dochter en twee zoons, gek op sport (kijken en spelen) en van spontane gezelligheid.

Alice van Rijn

Medewerkster secretariaat, betrouwbaar, punctueel, houdt van duidelijkheid en kan een goede grap zeker waarderen. Houdt ook van lekker eten, theater én is gek op katten.

Harriët Seegers

Assistent-accountant, houdt van geschiedenis, rockmuziek en omgaan met vrienden.

Jordy Sijsenaar

Loonadministrateur, gek op haar gezin, appeltaart en chocola, is vaak vroeg op en actief, houdt van spinnen of de racefiets (buiten) en gezelligheid.

Laura van der Velde

Assistent-accountant, getrouwd, moeder van vier, sportief, houdt van een grapje, korfballer, gek op muziek en gezelligheid.

Janneke Veldhuyzen

Assistent accountant, heeft 2 geweldige kinderen, gaat graag naar de voetbal, sportschool of lekker fietsen.
Is bovendien een liefhebber van speciaal bier en Camus wijn.

Arjan Verbeek

Assistent-accountant, actief en enthousiast, badmintonner, organisator, gek op reizen, mango en bordspellen, zoekt altijd naar een nieuwe sportieve uitdaging.

Geert Verhave

Loonadministrateur, moeder van twee puberjongens, sinds 1998 werkzaam bij Driebergen, houdt van gezelligheid, is serieus in het werk maar vindt humor ook belangrijk.

Angela Vogelaar

Officemanager, getrouwd, houdt van lezen, koken en organiseren, actief in kerk en maatschappij, secuur.

Saskia Westra

Assistent-accountant, houdt van reizen, sporten, tijd doorbrengen met familie en vrienden, en studeert in Rotterdam.

Sammie Zwaan

Assisistent-accountant, studeert accountancy in Amsterdam, houdt van hardlopen, naar de sportschool gaan, reizen en gezelligheid.

Daan van der Zwan