.

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Wij zijn er voor u

Vrijheid én verantwoordelijkheid

Van een werkgever mag je verwachten dat hij met zijn tijd meegaat. Dat hij weet wat belangrijk is voor medewerkers. Onderzoeken laten keer op keer zien dat zij gelukkig worden van de combinatie vrijheid en verantwoordelijkheid. Onze medewerkers hebben zelf invloed op de invulling van hun werk. Dat werk moet aansluiten op de eigen kennis, kunde en interesses. Als het werk daarbij uitdagend en interessant blijft, dan kun je je als organisatie gelukkig prijzen met gemotiveerde medewerkers.

Is dat het enige? Natuurlijk niet! We kennen goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is de werksfeer plezierig en de omgeving verzorgd, organiseren we geregeld leuke activiteiten naast het werk en kun je je werktijden afstemmen op persoonlijke omstandigheden. Maar de kern van wat wij belangrijk vinden, is het bieden van ontwikkelingskansen en doorgroeimogelijkheden. Dát motiveert en enthousiasmeert en daar profiteren onze klanten dan weer volop van!
Ook interesse in een baan met vrijheid én verantwoordelijkheid? Maak een afspraak en kom ons vertellen waarin jij wilt groeien en wat jij óns kunt leren.

Fris, scherp, helder. Met die drie woorden geven we aan wat de kenmerken van onze dienstverlening zijn. En dát willen we elke dag waarmaken! Driebergen Accountants is een veelzijdige adviespraktijk. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk enthousiast, actief en leergierig.

Gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Stuur een korte mail met je cv naar algemeen@driebergenaccountants.nl en we nemen snel contact met je op.

Vacatures

Als veelzijdige adviespraktijk doen we het goed. Ons klantenpakket breidt zich uit. Daarom zoeken we diverse nieuwe medewerkers voor ons team:

(Aankomend) controleleider

Je krijgt een portefeuille met interessante opdrachtgevers. Als controleleider ben je een spin in het web: je hebt veelvuldig contact met de klant en bent betrokken bij de risicoanalyse en de vertaling daarvan in de controleaanpak. Ook werk je mee aan de controle van die posten waar het écht om draait. Daarbij word je begeleid door ervaren accountants en stuur je juniormedewerkers aan. In ruil voor je kwalitatief hoogwaardige inzet kun je rekenen op mooie groeikansen, op veel vrijheid en verantwoordelijkheid én op een baan waarin je werktijd en -plek kunt afstemmen op je persoonlijke omstandigheden.

Assistent-accountant

voor de samenstelpraktijk

Je bent een assistent op HBO-niveau, met zo’n 5 jaar ervaring bij een soortgelijk kantoor én toe aan een nieuwe stap in je loopbaan. Bij ons ga je je zelfstandig bezighouden met het samenstellen van veelal complexe jaarrekeningen en periodieke rapportages. Jij bent het contact met de klant en trekt de kar. Daarbij begeleid je de jonge medewerkers die jou bij je werk en verantwoordelijkheden ondersteunen.

Getal van de maand: 800

Begin oktober kwam in het nieuws dat de gasprijs in een jaar tijd 800% gestegen is. Het kan haast niet anders of dat heeft – in meer of mindere mate – impact op uw onderneming. Bij zulke kostenontwikkelingen is het van groot belang de effecten inzichtelijk te maken voordat het te laat is! Ofwel: kijk nog eens goed naar uw kostprijsberekeningen en stel vast of de prijsstelling nog voldoet! Hulp nodig bij berekeningen? Een second opinion of gewoon een financieel deskundige ‘praatpaal’? We staan graag voor u klaar.